logoIIHF

ХОКЕЈ ВО МАКЕДОНИЈА 1969 година

На денешен ден 24 фебруари во далечната 1969 во Скопје се одржа светското првенство во хокеј на мраз Ц група.

PlakatAjdeDaIgrameHoke_Februarij

Ајде да играме хокеј

Hа 13 фебруари 2016
од 17:00 – 19:00 часот

Ајде Да Играме Хокеј На Мраз

за сите машки од 8 до 12 год и
девојчиња од сите возрасти

Натпреварите од Суботица во живо

Сите натпревари во живо на следниов линк

http://www.sportuzivo.tv/v2/

DSC_2198

Трет круг BIHL во Суботица

Од петок до недела во Суботица ќе се одигра третиот турнир од Балканската хокеј лига.

Следете во живо BIHL

Следете ги натпреварите на следниот линк

ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО

Print

Ајде да играме хокеј

На 27 декември 2015 година во периодот од 15:00 до 17:00 часот на лизгалиштето во Спортскиот центар Борис Трајковски во организација на СЦ Борис Трајковски и Хокеј Федерацијата на Македонија ќе се одржи отворен ден на хокејот на мраз.

PlakatAjdeDaIgrameHokej_Glavna

Ајде да играме хокеј

На 6 декември 2015 година во периодот од 13:00 до 15:00 часот на лизгалиштето во Спортскиот центар Борис Трајковски во организација на СЦ Борис Трајковски и Хокеј Федерацијата на Македонија ќе се одржи отворен ден на хокејот на мраз.

IGrajHokej