Последниот тренинг пред почетокот на квалификациите

Inline_playOff-06217

Репрезентацијата на Македонија допатува во Штеиндорф, Австрија. Хокејарите денес го имаа редовниот тренинг пред првиот утрешен натпревар со Бугарија во 16 часот.

Share