Младите категории во сезоната 2016-2017

Trening HK Vardar-0027

Младите категории на ХОКЕЈ КЛУБОТ ВАРДАР од Скопје на тренинг на ВИП лизгалиштето при СЦ Борис Трајковски од Скопје

Тренизнзите се во термините:

  • понеделник од 19:00 до 20:00

  • вторник од 19:00 до 20:00

  • четврток од 19:00 до 20:00

  • петок од 19:00 до 20:00

Share