Хрватска ИНЛАЈН лига 2014-2015

MKD_TR_Kavalifikacii-5654

ХК Металург во хрватската инлајн лига

Викендов во Загреб, Хокејарскиот клуб Металург ги почнува настапите во Хрватската инлјан хокеј лига. Според распоред предвидено е одигрување на 4 натпревари од регуларниот дел на сезоната со екипите на: ХК Питони, ХК Куна, ХК Карловац и ХК Копривница.

MKD_TR_Kavalifikacii-5654

Хрватска инлине лига

На почетокот на ноември започнуваат натпреварите во Хрватска инлајн лига – распоред: