Државно првенство

Државно првенство 2014/15

Резултати од натпреварите во Државното првенство:

HokejDrzavno-0153

Прв круг на Државното првенство

Заврши продолжениот викенд (Петок, Сабота, Недела) и првите три кола од Државното првенство на Македонија во хокеј во организација на Борис Трајковски и Хокејарската федерација на Македонија.

Hokej natprevari vo BAHL ligata

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ХОКЕЈ

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ХОКЕЈ

Распоред на натпревари први 3 кола: