2013/14

HokejDrzavno-0153

Прв круг на Државното првенство

Заврши продолжениот викенд (Петок, Сабота, Недела) и првите три кола од Државното првенство на Македонија во хокеј во организација на Борис Трајковски и Хокејарската федерација на Македонија.