Школа за хокеј

vardar

ХК Вардар се враќа во игра

Младите хокејари на Вардар со три победи и многу искуство се вратија од Бугарија

 23 март 2017 gol .mk

повеќе

Add_PavleGolovski018

Скопска хокеарска легенда

Чичко Павле има 75 години и е вљубеник во мразот и звукот на лизгалките, гостин на skopjeinfo.mk повеќе

Trening HK Vardar-0027

Младите категории во сезоната 2016-2017

Младите категории на ХОКЕЈ КЛУБОТ ВАРДАР од Скопје на тренинг на ВИП лизгалиштето при СЦ Борис Трајковски од Скопје

logo-hk-vardar_dukser_belo_web

Школа за хокеј на мраз 2016

Почнува новата сезона, со тренинзи почнуваме во понеделник на 28 ноември 2016 во 19:00, на ВИП арената Борис Трајковски.
Тренизнзите се во следните термини:
понеделник од 18:00 до 20:00
вторник од 18:00 до 20:00
четврток од 18:00 до 20:00
петок од 18:00 до 20:00

Тренингот се состои од два дела и тоа од 18:00 почнува OFFICE тренинг – загревање, а од 19:00 на мраз.

PlakatAjdeDaIgrameHoke_Februarij

Ајде да играме хокеј

Hа 13 фебруари 2016
од 17:00 – 19:00 часот

Ајде Да Играме Хокеј На Мраз

за сите машки од 8 до 12 год и
девојчиња од сите возрасти

Print

Ајде да играме хокеј

На 27 декември 2015 година во периодот од 15:00 до 17:00 часот на лизгалиштето во Спортскиот центар Борис Трајковски во организација на СЦ Борис Трајковски и Хокеј Федерацијата на Македонија ќе се одржи отворен ден на хокејот на мраз.

PlakatAjdeDaIgrameHokej_Glavna

Ајде да играме хокеј

На 6 декември 2015 година во периодот од 13:00 до 15:00 часот на лизгалиштето во Спортскиот центар Борис Трајковски во организација на СЦ Борис Трајковски и Хокеј Федерацијата на Македонија ќе се одржи отворен ден на хокејот на мраз.

IGrajHokej