DSC_2198

Трет круг BIHL во Суботица

Од петок до недела во Суботица ќе се одигра третиот турнир од Балканската хокеј лига.

Следете во живо BIHL

Следете ги натпреварите на следниот линк

ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО

Print

Ајде да играме хокеј

На 27 декември 2015 година во периодот од 15:00 до 17:00 часот на лизгалиштето во Спортскиот центар Борис Трајковски во организација на СЦ Борис Трајковски и Хокеј Федерацијата на Македонија ќе се одржи отворен ден на хокејот на мраз.

PlakatAjdeDaIgrameHokej_Glavna

Ајде да играме хокеј

На 6 декември 2015 година во периодот од 13:00 до 15:00 часот на лизгалиштето во Спортскиот центар Борис Трајковски во организација на СЦ Борис Трајковски и Хокеј Федерацијата на Македонија ќе се одржи отворен ден на хокејот на мраз.

IGrajHokej

IceFestivalLogo

Skopje Ice Festival 2015

Во рамките на прославата на денот на ослободувањето на градот Скопје 13 ноември традиционално се одржува SKOPJE ICE FESTIVAL 2015©  кој е подржан од градот Скопје и ќе се одржи од 13 – 15 ноември.

Inline_playOff-06217

ПИРАТИТЕ ја почнуваат новата сезона

Почнува новата сезона во ИНЛАЈН хокеј.

Календар на натпревари на КХЛ

види